Wilt u advies van de afdeling corporate finance?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies van de afdeling corporate finance? - Corporate finance

(2137x gelezen) | Corporate Finance,bedrijfsoverdracht

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Corporate finance

Corporate finance

De afdeling corporate finance van de Jong & Laan is gespecialiseerd in bedrijfsovernames. De adviseurs begeleiden ondernemers bij de aankoop of verkoop van een onderneming. Voor advies of begeleiding van de afdeling corporate finance kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. 

Dienstverlening corporate finance

De diensten van de afdeling corporate finance hebben allemaal te maken met de aankoop of verkoop van een onderneming. Dit houdt in dat onze adviseurs partijen bijeenbrengen, ondernemingen waarderen, optreden als onderhandelaar en ondernemers begeleiden.

Adviseurs

De adviseurs van de Jong & Laan gaan altijd discreet te werk. Bij de afdeling corporate finance is uw onderneming in goede handen.

Referenties

Bent u benieuwd naar een aantal referenties van onze adviseurs corporate finance? Klik hier voor een overzicht.

Waarom de Jong & Laan?

Corporate finance

De afdeling corporate finance van de Jong & Laan is gevestigd in Zwolle. Hier vindt u onze adviseurs die zich bezighouden met de aankoop en verkoop van diverse ondernemingen. Vanwege de complexe situatie bij de verkoop of aankoop van een onderneming is gespecialiseerde begeleiding essentieel. 

Diensten

De aankoop en verkoop van een onderneming is een complex traject. De adviseurs van de afdeling corporate finance raden aan om daarbij deskundigen in te schakelen. De adviseurs van de Jong & Laan hebben de kennis en ervaring in huis om te zorgen voor een geschikte verkoop of aankoop van een onderneming.

Services

Wilt u advies of begeleiding van de afdeling corporate finance? Belt u ons gerust voor een afspraak of meer informatie. U kunt ons bereiken op 038-7779807.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden