Wilt u advies over de btw-aangifte?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de btw-aangifte? - Btw-aangifte

(1935x gelezen) | salarisadministratie,belastingen,btw,btw-aangiften

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Btw-aangifte

Btw-aangifte

De btw-aangifte is voor veel ondernemers een lastige klus. Geen enkele ondernemer wil de Belastingdienst achter zich aan na een onjuiste aangifte. Daarnaast zijn er voor veel ondernemers diverse voordelen te behalen als u de omzetbelasting goed aangeeft.

Belastingadviseurs

Om te zorgen dat de aangifte van uw btw helemaal op orde is, kunt u zich laten adviseren of bijstaan door de belastingadviseurs van de Jong & Laan. Dan bent u als ondernemer er zeker van dat u bij het aangeven van de btw alles op orde heeft. 

Dienstverlening btw-aangifte

Als u gebruikt maakt van onze diensten op het gebied van de aangifte van de btw zijn er verschillende mogelijkheden. Onze belastingadviseur kan u adviezen geven, maar ook de volledige angifte voor zijn of haar rekening nemen. Voor wij aan de slag gaan, overleggen wij nauwkeurig welke ondersteuning voor u van belang is.

Waarom de Jong & Laan?

Btw-aangifte

Voor hulp bij de btw-aangifte bent u bij de Jong & Laan aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen u als ondernemer daarbij ondersteunen. Wij kunnen u adviseren over hoe u uw btw kunt aangeven, maar ook kunnen wij de volledige aangifte voor onze rekening nemen. Profiteer ook van onze kennis over de aangifte van omzetbelasting voor ondernemers.

Diensten

Wilt u gebruikmaken van onze diensten op het gebied van de btw-aangifte? Neemt u vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag welke diensten wij verlenen bij het aangeven van de omzetbelasting. Het aangeven van btw is soms een lastige klus, maar met de juiste kennis en middelen zorgen wij ervoor dat uw aangifte voortaan een stuk gemakkelijker gaat.

Services

U wilt als ondernemer graag hulp bij de aangifte van uw btw? Of u wilt advies van een van onze specialisten? Neemt u gerust contact met ons op en wij vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen. Voor al onze diensten met betrekking tot de aangifte van btw kunt u ons bereiken op:085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden