Wilt u advies over het opzetten van de boekhouding?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over het opzetten van de boekhouding? - Boekhouding opzetten

(1565x gelezen) | boekhouding,boekhouding opzetten

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Boekhouding opzetten

Boekhouding opzetten

Een boekhouding opzetten is vaak een lastige en ingewikkelde klus. Een kleine fout in de boekhouding kan al grote gevolgen hebben. Wilt u hulp bij het opzetten van de boekhouding? Of wilt u bijvoorbeeld weten of uw boekhouding op orde is? Onze adviseurs zijn u graag van dienst. 

Dienstverlening boekhouding opzetten

Bij het woord boekhouding schieten veel ondernemers al in de stress. Gelukkig weten onze experts hoe zij te werk moeten gaan bij een boekhouding opzetten. Zij geven u advies en kunnen al uw vragen beantwoorden. Binnen de kortste keren is uw boekhouding op orde.

Onderdeel boekhouding opzetten

De salarisadministratie is een speciaal onderdeel van de boekhouding waar onze personeels- en salarisadviseurs u in kunnen bijstaan. De salarisadministratie gaat onder andere over loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en werkkostenregeling.

Waarom de Jong & Laan?

Boekhouding opzetten

Een goede boekhouding is functioneel en overzichtelijk. Een boekhouding opzetten is alleen vaak een lastige klus. De experts van de Jong & Laan weten er alles over en helpen u graag. Zo weten zij onder andere aan welke eisen uw boekhouding moet voldoen voor de Belastingdienst en hoe u dit eenvoudig voor elkaar krijgt.

Boekhouding opzetten en diensten

De Jong & Laan kan u ondersteunen bij uw boekhouding opzetten. Daarnaast geven wij advies en kunnen wij uw administratie regelmatig voor u doorlichten. Zo weet u zeker dat uw boekhouding aan alle eisen voldoet.

Boekhouding opzetten en services

Wilt u de kennis en ervaring van de Jong & Laan inschakelen voor het opzetten van uw boekhouding? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg