Wilt u advies over de bijtelling van uw bestelauto?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de bijtelling van uw bestelauto? - Bijtelling bestelauto

(1540x gelezen) | auto van de zaak,bijtelling,rittenadministratie,BPM-korting

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Bijtelling bestelauto

Bijtelling bestelauto

Weet u wat de bijtelling is van uw bestelauto? En weet u hoe u hierop kunt besparen? De belastingadviseurs van de Jong & Laan weten alles over de belastingwetgeving die te maken heeft met de bestelbus voor zakelijk gebruik . 

Dienstverlening bijtelling bestelauto

Voor de bijtelling is het van belang in welk type bestelauto u rijdt. Zo betaalt u minder belasting als u in een energiezuinige bedrijfswagen rijdt. In sommige gevallen hoeft u zelfs helemaal niets te betalen. Gebruik u de auto van de zaak te veel privé, dan kan het ook zo zijn dat u ook nog een naheffing en een boete moet betalen.

Waarom de Jong & Laan?

Bijtelling bestelauto

Door u goed te laten adviseren over de fiscale gevolgen van de zakelijke bedrijfsauto betaalt u minder bpm. En ook kunt u voorkomen dat u een naheffing of een boete moet betalen. De belastingadviseurs van de Jong & Laan vertellen u hierover graag meer.

Diensten

De belastingadviseurs kunnen voor u berekenen hoeveel bpm u op uw bestelwagen moet betalen. Daarnaast berekenen zij graag voor u of u nog kunt besparen op de bijtelling op uw bestelwagen. Wij raden u dus zeker aan om de bpm van uw bestelauto eens te laten bekijken en te beoordelen door onze belastingadviseurs.  

Services

Wilt u besparen op de bijtelling van uw bestelauto? Of heeft u nog vragen hierover? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg