Wilt u financieel advies bij aanschaf van een bestelauto?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u financieel advies bij aanschaf van een bestelauto? - Bestelauto

(1673x gelezen) | auto van de zaak,bestelauto,rittenadministratie,bestelbus

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Bestelauto

Bestelauto

Regelmatig wijzigt de wet- en regelgeving op het gebied van de bestelauto. De adviseurs van de Jong & Laan zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vertellen u daar graag meer over. Overweegt u er een aan te schaffen voor zakelijk en/of privĂ©gebruik? Ook dan adviseren wij u graag wat de voor- en nadelen. 

Dienstverlening

Bij elke adviesaanvraag over de auto van de zaak bekijken wij de mogelijkheden. Met de laatste ontwikkelingen bij de hand geven wij advies over de aanschaf. Daarbij letten we ook op de bijtelling en de rittenadministratie.

Fiscale mogelijkheden

Daarnaast geven wij ondernemers die al een bedrijfswagen in gebruik hebben graag advies over de fiscale mogelijkheden. Juist omdat de wetgeving regelmatig verandert, is het zaak om alles op een rijtje te hebben om een goede beslissing te kunnen nemen. Wij bieden wij u graag onze hulp.

Waarom de Jong & Laan?

Bestelauto

Wanneer u een bestelauto rijdt, kunt u deze zowel zakelijk als privé gebruiken. Dit heeft echter gevolgen voor de belastingaangifte. Daarnaast wordt de wetgeving rondom de auto van de zaak regelmatig gewijzigd. Onze adviseurs zijn op de hoogte van al deze omstandigheden en adviseren u graag.

Bestelauto en diensten

Met onze kennis over de wetgeving rondom de bestelauto kunnen wij u het beste advies geven. Wij weten welke voordelen er voor u gelden en welke belastingregels voor u van belang zijn. Ook adviseren wij u graag bij het zakelijk gebruik ervan.

Bestelauto en services

Wilt u gebruik gaan maken van een bestelauto? Of wilt u weten welke belastingvoorwaarden en -voordelen er gelden ? U kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden