Wilt u advies over de beoordelingsgesprekken?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de beoordelingsgesprekken? - Beoordelingsgesprekken

(1701x gelezen) | personeelsbeleid,beoordelingsgesprek

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Beoordelingsgesprekken

Beoordelingsgesprekken

Beoordelingsgesprekken zijn een belangrijk onderdeel in het personeelsbeleid. Dit geldt zowel voor werkgever als werknemer. Niet iedere ondernemer vindt deze gesprekken even gemakkelijk. Gelukkig zijn de personeelsadviseurs van de Jong & Laan er om u te adviseren en te ondersteunen bij deze gesprekken.

Dienstverlening beoordelingsgesprekken

De personeels- en salarisadviseurs van de Jong & Laan staan u graag bij met de beoordelingsgesprekken. Dit doen zij op een manier die bij uw onderneming en uw wensen past. De personeels- en salarisadviseurs die u bijstaan zijn gespecialiseerd in:

  • Arbeidsrecht en ontslagrecht
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Doorlichten van uw personele organisatie
  • Ontwikkeling personeelsbeleid

Workshops

Speciaal voor de ondernemers in het mkb organiseert de Jong & Laan ook workshops voor het voeren van beoordelingsgesprekken. In een paar bijeenkomsten leert u dan om deze gesprekken zo effectief en prettig mogelijk te laten verlopen voor alle partijen. Zo halen we samen het beste uit uw werknemers en de onderlinge werkrelatie.

Waarom de Jong & Laan?

Beoordelingsgesprekken

Beoordelingsgesprekken horen bij een goede bedrijfsvoering. Toch zijn deze gesprekken vaak lastig, voor zowel werkgever als werknemer. De personeelsadviseurs van de Jong & Laan staan ondernemers bij, bij het voeren van deze gesprekken. Regelmatig worden er door ons ook workshops georganiseerd, zodat u zich kunt voorbereiden op een effectief en prettig beoordelingsgesprek met uw werknemer.

Diensten

De personeelsadviseurs van de Jong & Laan staan regelmatig ondernemers bij bij het voeren van beoordelingsgesprekken. Wij geven persoonlijk advies en organiseren workshops. Deze workshops zijn speciaal voor ondernemers in het mkb, om deze gesprekken zo effectief en prettig mogelijk te laten verlopen. Onze adviseurs weten welke zaken u in een dergelijk gesprek moet en kunt behandelen en hoe u het beste uit uw werknemers haalt.

Services

Wilt u graag advies over het voeren van beoordelingsgesprekken? Of wilt u deelnemen aan de workshop hierover? U kunt ons altijd vrijblijvend bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper personeelsgesprekken

Gratis downloaden