Wilt u advies van onze belastingadviseur?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies van onze belastingadviseur? - Belastingadviseur

(1678x gelezen) | belastingadvies,belastingadviseur

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Belastingadviseur

Belastingadviseur

De belastingadviseur van de Jong & Laan helpt u bij diverse belastingzaken. U vindt onze adviseurs op al onze vestigingen en zij laten u graag zien van welke regelingen u gebruik kunt maken. Daarnaast kunnen ze u ondersteunen bij het doen van de belastingaangiftes. 

Dienstverlening

De belastingadviseur bekijkt samen met u de situatie van uw organisatie. Vervolgens overlegd u samen welke stappen u moet ondernemen. Het is van belang dat u uw administratie op orde heeft. Is dit niet het geval? Dan kan een van onze andere afdelingen u wellicht eerst ondersteunen en adviseren: 

Waarom de Jong & Laan?

Belastingadviseur

De belastingadviseur kan uw onderneming ondersteunen bij het doen van de belastingaangifte en is op de hoogte van alle regelingen en de nieuwste ontwikkelingen. Het loont dus zeker om regelmatig contact te hebben. Bovendien denken onze adviseurs graag met u mee om nog meer voordeel te kunnen behalen bij het doen van de belastingaangifte.

Diensten

De belastingadviseur kan u adviseren en ondersteunen bij diverse activiteiten over de belasting. Elke ondernemer is zelf verantwoordelijk voor een juiste belastingaangifte bij de Belastingdienst. Komt u er zelf niet uit, roep dan de hulp in van onze adviseurs.

Services

Wilt u een afspraak maken? Bel dan met 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg