Wilt u advies over uw bedrijfsplan?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over uw bedrijfsplan? - Bedrijfsplan

(1943x gelezen) | ondernemingsplan,bedrijfsplan

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Bedrijfsplan

Bedrijfsplan

Ondernemen begint met het opstellen van een bedrijfsplan. Dit plan is het uitgangspunt voor alle beslissingen die verder genomen moeten worden. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u helpen bij het opstellen hiervan. Zij weten aan welke eisen een plan moet voldoen en met welke zaken u rekening moet houden. 

Dienstverlening bedrijfsplan

De hulp bij het opstellen van een plan kan voor elke ondernemer anders zijn. Wij kunnen vanaf de beginfase advies geven. Maar ook als u er op een gegeven moment niet meer uitkomt bieden wij u graag de helpende hand. Onze dienstverlening passen wij aan aan de wensen van de ondernemer.

Kernactiviteiten

Na het opstellen van het ondernemingsplan is het tijd om echt te gaan ondernemen. Ook dan kunnen wij u bij tal van zaken advies en ondersteuning geven. Wij opereren op het gebied van:

Waarom de Jong & Laan?

Bedrijfsplan

Elk bedrijfsplan moet aan een aantal eisen voldoen. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u hierover advies geven. Zij vertellen u graag met welke zaken u rekening moet houden. In elke fase van het opstellen van het ondernemingsplan zijn wij beschikbaar voor ondersteuning en advies.

Diensten

De diensten die wij aanbieden bij het opstellen van een bedrijfsplan verschillen per ondernemer. Wij bespreken van tevoren met u tegen welke problemen u kunt aanlopen. Vervolgens bekijken we hoe wij samen de verdere stappen gaan zetten voor een gedegen plan.

Services

Wilt u graag advies of ondersteuning bij het opstellen van uw bedrijfsplan? De adviseurs van de Jong & Laan helpen u graag. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg