Wilt u advies van een bedrijfsadviseur?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies van een bedrijfsadviseur? - Bedrijfsadviseur

(2774x gelezen) | Bedrijfsadviseurs,bedrijfsadviseur

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Bedrijfsadviseur

Bedrijfsadviseur

De bedrijfsadviseur van de Jong & Laan is een allrounder die u als ondernemer vanuit bedrijfseconomisch perspectief een kritische spiegel voor kan houden. Hij adviseert u bijvoorbeeld als uw bedrijf in zwaar weer terecht is gekomen of helpt u bij een financieringsvraagstuk.

Dienstverlening

De bedrijfsadviseur van de Jong & Laan bekijkt samen met u de situatie van uw bedrijf. Vervolgens zal overlegd worden welke stappen u moet ondernemen. Het is van belang om alle aspecten van uw bedrijf mee te nemen in het stappenplan. Onze adviseur kan dan eventueel een van onze andere afdelingen om advies vragen of u naar hen doorverwijzen. Naast de afdeling bedrijfsadvies kunt u bij de volgende afdelingen terecht voor advies en ondersteuning:

Waarom de Jong & Laan?

Bedrijfsadviseur

De bedrijfsadviseur van de Jong & Laan kan uw onderneming ondersteunen wanneer het in zwaar weer dreigt te raken. Daarnaast kunnen onze adviseurs u helpen bij financieringsvraagstukken.

Diensten

De bedrijfsadviseur van de Jong & Laan is onafhankelijk en kijkt met een kristische, open blik naar uw bedrijf. Behalve dat ze uw bedrijf doorlichten, analyseren zo ook waar problemen zitten. Ze kijken daarnaast naar het managementteam en houden de ondernemer een spiegel voor om hem te doen beseffen dat er maatregelen nodig zijn.

Services

Wilt u een afspraak maken met een bedrijfsadviseur van de Jong & Laan? Of wilt u weten wat onze adviseur voor u kan betekenen? Bel meteen 0541-512485.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg