Wilt u graag een bedrijfsadvies van ons?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u graag een bedrijfsadvies van ons? - Bedrijfsadvies

(1590x gelezen) | Bedrijfsadviseurs,financieringsvormen,bedrijf in zwaar weer

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Voor een passend bedrijfsadvies bent u bij de bedrijfsadviseurs van de Jong & Laan aan het juiste adres. Met de kennis en ervaring die zij in huis hebben, kunnen zij uw bedrijf weer vlot trekken of u adviseren over een optimale fianncieringsstructuur. 

Dienstverlening bedrijfsadvies

Voor er een goed advies kan worden gegeven, moeten de bedrijfsadviseurs eerst een aantal zaken bekijken en beoordelen. Zij gaan onder andere met de ondernemer om tafel zitten en duiken in de administratie. Uiteraard zullen zij ook de wensen van de ondernemer en de mogelijkheden in de markt meenemen in hun bedrijfsadvies.

Kernactiviteiten

Ook als u een advies wil over een speciale tak of activiteit in uw onderneming bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs zijn ook actief op het gebied van:

Waarom de Jong & Laan?

Bedrijfsadvies

Het bedrijfsadvies van de Jong & Laan omvat doorgaans de totale ontwikkeling van een onderneming. Maar uiteraard kan voor een speciale tak van uw bedrijf ook een advies worden gegeven. De bedrijfsadviseurs van de Jong & Laan adviseren bijvoorbeeld over zwaar-weer fases, fusies en overnames en grote investeringen.

Diensten

Het bedrijfsadvies van de Jong & Laan is een advies waarmee u uit de voeten kunt. Onze bedrijfsadviseurs zullen er altijd voor zorgen dat u na het advies de juiste beslissingen voor uw onderneming kunt nemen. Ook in het vervolgtraject blijven de adviseurs u ondersteunen.

Services

Wilt u graag een passend advies van de bedrijfsadviseurs van de Jong & Laan, waarmee u vervolgens meteen aan de slag kunt? U kunt ons bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg