Wilt u advies over het starten van een bedrijf?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over het starten van een bedrijf? - Bedrijf starten

(1636x gelezen) | bedrijf starten

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Bedrijf starten

Bedrijf starten

Een bedrijf starten is meer dan het hebben van een idee en het financieren ervan. Onze adviseurs weten uit ervaring wat hierbij komt kijken en zij helpen u hier graag bij. Zij bekijken samen met u de stappen die ondernomen moeten worden en vervolgens ondersteunen zij u graag bij de uitvoering ervan. 

Dienstverlening bedrijf starten

Onze adviseurs adviseren en ondersteunen u graag bij het starten van uw eigen bedrijf. Maar wat houdt dit nu concreet in? De Jong & Laan kan bijvoorbeeld helpen een goed ondernemingsplan op te stellen, helpen bij de belastingaangifte, een boekhouding opstellen enzovoorts. En wij weten hoe het werkt, wij zijn immers zelf ondernemers.

Bedrijf starten

Bij het starten van een bedrijf, maar ook voor advies en ondersteuning op tal van andere gebieden kunt u bij ons terecht. Onze zeven kernactiviteiten zijn:

 

Waarom de Jong & Laan?

Bedrijf starten

Een bedrijf starten? De adviseurs van de Jong & Laan adviseren u graag en ondersteunen u waar nodig. Heeft u bijvoorbeeld uw ondernemingsplan al geschreven? En hoe zit het met de financiering en salarisadministratie. Allemaal zaken die u van begin af aan op orde moet hebben. Gelukkig hebben wij de kennis en ervaring om u te helpen bij het starten van uw eigen bedrijf.

Bedrijf starten en diensten

Wilt u hulp bij een bedrijf starten? Wij kunnen u op verschillende gebieden van dienst zijn. Onze belastingadviseurs en accountants zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uw bedrijf kunt starten. Ook in volgende fases van uw bedrijf staan wij met advies en de nodige ondersteuning voor u klaar.

Bedrijf starten en services

Wilt u graag advies over een bedrijf starten? Voor advies en ondersteuning bij het starten van uw bedrijf kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg