Wilt u een bedrijf kopen?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u een bedrijf kopen?  - Bedrijf kopen

(1598x gelezen) | waardebepaling,bedrijf kopen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen

U overweegt een bedrijf te kopen? Dan raden wij u aan professionele begeleiding in te schakelen. De afdeling corporate finance is gespecialiseerd in het proces van een bedrijf kopen. De adviseurs adviseren en begeleiden u actief en discreet wanneer u een bedrijf wilt kopen. 

Dienstverlening bedrijf kopen

Bij het kopen van een bedrijf komen heel veel belangrijke zaken aan bod. Hoeveel is het te kopen bedrijf waard? Hoe wordt de koop gefinancierd? Meestal gaat het om grote bedragen, waardoor voorzichtigheid en deskundigheid van groot belang zijn. De afdeling corporate finance heeft de kennis en ervaring in huis om te zorgen voor een goed begeleid proces wanneer u een bedrijf wilt kopen.

Kernactiviteiten bedrijf kopen

Naast begeleiding bij een bedrijf kopen, kunnen onze adviseurs u ook ondersteunen bij:

Referenties

Bent u benieuwd naar een aantal referenties van onze afdeling corporate finance? Klik hier voor een overzicht.

Waarom de Jong & Laan?

Bedrijf kopen

Wanneer u een bedrijf wilt kopen zult u veel belangrijke beslissingen moeten nemen. Het is dus zaak om het proces van het bedrijf kopen uitstekend voor te bereiden. De adviseurs van de afdeling corporate finance kunnen u hierin adviseren en begeleiden.

Bedrijf kopen en diensten

Een uitstekende voorbereiding is van essentieel belang wanneer u een bedrijf wilt kopen. Pas als u helemaal zeker van u zaak bent, kunnen de onderhandelingen starten. Voor u het bedrijf koopt kunnen de adviseurs van de Jong & Laan tevens een due diligence onderzoek uitvoeren. Met een dergelijk onderzoek komt u niet achteraf voor verrassingen te staan als u bedrijf wilt kopen.

Bedrijf kopen en services

Wilt u advies en begeleiding wanneer u een bedrijf gaat kopen? De adviseurs van de Jong & Laan hebben de kennis en ervaring om te zorgen voor een goed begeleid proces bij de koop van een bedrijf.

De afdeling corporate finance kunt u meteen bereiken op 038 - 7779807.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper

Hoe verkoop ik mijn bedrijf?

Gratis downloaden