Dreigt uw bedrijf failliet te gaan?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Dreigt uw bedrijf failliet te gaan? - Bedrijf failliet

(1672x gelezen) | faillissement,bedrijf in zwaar weer,bedrijf failliet

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Bedrijf failliet

Bedrijf failliet

Verkeert uw bedrijf in zwaar weer of dreigt uw onderneming failliet te gaan? Aarzelt u dan niet langer en schakel de hulp in van de Jong & Laan. Een faillissement is natuurlijk al vervelend genoeg, mar hoe eerder u aan de bel trekt hoe beter. Onze bedrijfsadviseurs kunnen u helpen en zullen bekijken of een doorstart mogelijk is of dat een faillissement onafwendbaar is. 

Dienstverlening bedrijf failliet

Mocht uw onderneming failliet gaan of als dit inmiddels zover is, dan is het zaak zo snel mogelijk alles af te handelen. De schuldeisers moeten zoveel mogelijk worden afbetaald. De inboedel moet verkocht worden. En wat gaat er met het personeel gebeuren? De adviseurs van de Jong & Laan weten wat er allemaal bij komt kijken als uw bedrijf in zwaar weer zit. Zij zorgen ervoor dat alles wordt afgehandeld en dat u een eventueel faillissement zo snel mogelijk achter u kunt laten.

Waarom de Jong & Laan?

Bedrijf failliet

Een failliete onderneming is natuurlijk het laatste wat u wilde toen u begon met ondernemen. Helaas kan een faillissement niet altijd voorkomen worden. Waar u wel voor kunt zorgen is dat u alles zo snel mogelijk achter u kunt laten. De bedrijfsadviseurs van de Jong & Laan kunnen u hierover adviseren en staan u graag bij als uw onderneming in zwaar weer verkeert.

Diensten

De bedrijfsadviseurs van de Jong & Laan kunnen u helpen als uw onderneming in zwaar weer verkeert of als er een failissement dreigt. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat u eventueel een doorstart kan maken of dat de zaken zo goed mogelijk worden afgahandeld als een faillissement onafwendbaar is.

Services

Zit uw onderneming in zwaar weer of dreigt u failliet te gaan? Schakel zo snel mogelijk de hulp in van de Jong & Laan. Dan zorgen we samen voor een zo goed mogelijk afhandeling van zaken. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg