Wilt u advies over de auto van de zaak?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de auto van de zaak? - Auto van de zaak

(1589x gelezen) | auto van de zaak,bijtelling,rittenadministratie,auto leasen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Auto van de zaak

Auto van de zaak

Veel ondernemingen maken gebruik van de auto van de zaak. Echter, welke zaken komen daarbij eigenlijk kijken? Wat zijn de voor- en nadelen? En wat moet daarover op papier worden gezet? De adviseurs van de Jong & Laan helpen u graag bij deze vraagstukken en geven passend advies. 

Dienstverlening

Wanneer er sprake is van het gebruiken of aanbieden van een leaseauto of bedrijfswagen komen daar verschillende zaken bij kijken. Onze adviseurs weten precies welke zaken dit zijn. Zij vertellen u tevens graag wat de plus- en minpunten zijn en wat u daarvoor moet vastleggen.

Waarom de Jong & Laan?

Auto van de zaak

Het gebruik van een auto van de zaak kan voor alle betrokken partijen zeer gunstig zijn. Mits de zaken goed zijn geregeld. De adviseurs van de Jong & Laan vertellen u graag hierover meer. Daarbij kunnen zij op basis van een aantal gegevens adviseren wat voor u geschikt is.

Diensten

Twijfelt u  over het wel of niet gebruiken van een auto van de zaak? Of wilt u weten welke gevolgen dat heeft, bijvoorbeeld voor de belasting? De adviseurs van de Jong & Laan bespreken graag met u de mogelijkheden en wensen.

Services

Wilt u advies van de Jong & Laan over het gebruik van een auto van de zaak? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons voor al uw vragen bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg