Wilt u advies van een van onze accountantskantoren?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies van een van onze accountantskantoren? - Accountantskantoren

(1953x gelezen) | accountants,de jong & laan,belastingadviseur,accountantskantoor

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Accountantskantoren

Accountantskantoren

De Jong & Laan heeft accountantskantoren in heel Noord- Oost- en Midden-Nederland. Er is altijd wel een de Jong & Laan-kantoor bij u in de buurt. Op al onze kantoren zijn accountants en belastingadviseurs te vinden. Daarnaast hebben een aantal vestigingen nog een aanvullende, gespecialiseerde dienstverlening. Het hoofdkantoor van onze accountantsorganisatie is gevestigd in Vroomshoop, waar het allemaal is begonnen.

Dienstverlening accountantskantoren

Op al onze kantoren staan diverse accountants en belastingadviseurs voor u klaar. Daarnaast hebben een aantal vestigingen een aanvullende, gespecialiseerde dienstverlening. Op deze manier kunnen wij zoveel en zo goed mogelijk alle ondernemers van dienst zijn. Wilt u weten voor welke diensten u bij ons terecht kunt? Onze zeven kernactiviteiten zijn:

Waarom de Jong & Laan?

Accountantskantoren

De accountantskantoren van de Jong & Laan zijn te vinden in Noord-, Oost- en Midden-Nederland. Op al onze kantoren kunt u terecht voor advies en ondersteuning van onze accountants en belastingadviseurs. Indien nodig zullen wij u doorverwijzen naar een van onze gespecialiseerde vestigingen. U bent van harte welkom op een van onze kantoren om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Diensten

Veruit de meeste diensten die wij leveren zijn beschikbaar op elk van onze accountantskantoren. Op deze kantoren bevinden zich accountants en belastingadviseurs die graag voor u aan de slag gaan. Daarnaast zijn er een aantal gespecialiseerde diensten die geclusterd zijn op een aantal van onze vestigingen. Op deze manier kunnen wij alle ondernemers het beste van dienst zijn.

Accountantskantoren en services

Wilt u graag contact met een van onze accountantskantoren? Of wilt u weten wat de verschillende vestigingen van de Jong & Laan voor u kunnen betekenen? Wij zijn direct te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg