Wilt u advies van een accoutantskantoor?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies van een accoutantskantoor? - Accountantskantoor

(1977x gelezen) | accountant,accountantskantoor

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Accountantskantoor

Accountantskantoor

Als accountskantoor is de Jong & Laan betrokken en ondernemend naar haar klanten. Wij zijn geen kantoor dat alleen naar de cijfertjes kijkt. Wij geven graag advies en denken mee over de stappen die u als ondernemer kunt maken. 

Dienstverlening accountantskantoor

Ons kantoor houdt zich bezig met verschillende disciplines, waaronder:

Op al deze werkterreinen streven wij er naar om de onderneming van een passend advies te voorzien en te helpen waar dat nodig is. Maar bovenal denken we mee met de ondernemer en zijn/haar werknemers om de onderneming weer een stap verder te helpen.

 

Waarom de Jong & Laan?

Accountantskantoor

Als accountantskantoor hebben wij verschillende vestigingen in Nederland. Al deze vestigingen worden bemand door belastingadviseurs, maar daarnaast heeft elke vestiging zijn eigen expertise. Zo zorgen wij ervoor dat wij elke onderneming het beste advies en de beste hulp kunnen bieden.

Accountantskantoor en diensten

Onze accountants zijn voor tal van diensten voor u inzetbaar. Wij horen graag welke wensen u heeft en dan bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen. De Jong & Laan zal u ondersteunen en adviseren waar nodig, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Accountantskantoor en services

Voor contact met ons accountantskantoor kunt u bellen naar 085 - 4011077. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk de juiste persoon van de Jong & Laan aan de lijn hebt.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg