Heeft u uw aangifte belasting al gedaan?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Heeft u uw aangifte belasting al gedaan?  - Aangifte belasting

(3566x gelezen) | belastingadviseur,aangifte

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Aangifte belasting

Aangifte belasting

De adviseurs van de Jong & Laan helpen u graag bij de belastingaangifte. Deze kan gaan over bijvoorbeeld:

  • Inkomensbelasting (ib) voor ondernemers
  • Vennootschapsbelasting (Vpb)
  • Aangeven van loonheffingen.

U bent als ondernemer zelf hiervoor verantwoordelijk, maar wij kunnen u verder helpen als u daar de voorkeur aangeeft. dat geeft u ruimte om te ondernemen.

Dienstverlening bij aangifte belasting

Als onze adviseurs u ondersteunen bij de aangifte van uw belasting, kunnen zij verschillende zaken voor u regelen. Zij kunnen de belastingpapieren invullen en naar de Belastingdienst versturen of deze voorbereiden. Maar onze adviseurs kunnen u ook advies geven wat in uw situatie het beste is. Weet u bijvoorbeeld welke voorschriften en welke kortingen er van toepassing zijn op uw onderneming?

Waarom de Jong & Laan?

Aangifte belasting

Voor hulp bij de aangifte van uw belasting bent u bij de Jong & Laan aan het juiste adres. Op iedere vestiging zijn belastingadviseurs aanwezig die u en uw onderneming graag verder helpen met de aangifte van uw belasting.

Daarnaast is er een gespecialiseerde afdeling met belastingadviseurs in Nijverdal. De belastingadviseurs op deze afdeling weten alles over zaken als fiscale herstructurering, btw, loonheffingen, internationaal belastingrecht, pensioenen en estate planning

Diensten aangifte belasting

Als u voor de belastingaangifte gebruik wilt maken van onze diensten weet u zeker dat de aangifte van uw belasting naar behoren wordt gedaan. Elke onderneming is zelf verantwoordelijk voor een juiste aangifte, maar wij kunnen u natuurlijk wel van advies voorzien en u eventueel ondersteunen in de aangifte van uw belasting.

Services aangifte belasting

Wilt u graag de kennis en ervaring van onze belastingadviseurs inzetten voor de aangifte van uw belasting? Neemt u dan gerust contact op met de Jong & Laan. Wij brengen u in contact met een van onze experts en hij of zij helpt u graag verder met de aangifte van uw belasting. U kunt ons bereiken op: 085-4011077

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden